Zamieszczone przez neptunX
on tez moze sie mylic :idea:
generalnie jednak, dobrze jest wiedziec co sie ma pod maska, czy pod podloga, przynajmniej w swoim samochodzie, no i dobrze wiedziec, co sie kupuje :idea: :wink:
ktoś ścierą wytarł i miałem rysę na klapie bagażnika. I nie wypolerowali bez gadania tylko musiałem sie wykłócic o to. Dobrą firmę poznaje się po tym nie jak sprzedaje ale jak załatwia reklamacje. Tu wizerunek firmy ucierpiał ale z tego co wiem to trafiłem do najmniej kumatego doradcy serwisowego. :wink:
i to dość mocno ( coś a' la Purchawa :lol
szczególnie podczas przyśpieszania z pedałem wciśniętym w podłogę . Myslałem ,że to wina mojego PSJ , który uskuteczniałem ostatnio , ale po przedmuchaniu wydechu dalej kopci .... swołocz :evil:
. Bedzie trzeba kogos za Octavka puścić niechaj mnie oświeci, czy kopci czy nii ten traktor
.
ale fajnie ze sie odezwales. moze zechcialbys mi pomoc zweryfikowac te stuki? tak wiec gdy dolatuje do czerwonych swiatel i skrzynia mi redukuje to z 3 na2 mam stukot tak jakby satelity na dyferencjale. mozesz sie wsluchac czy masz cos takiego? jesli nie to zamowie nowa skrzynie
Komentarz